Η Ομάδα μας2019-03-26T21:57:29+02:00

Απόστολος Αμέρικος

Phoenix Marketing
Γρίβα Διγενή 81-83, Λευκωσία, Κύπρος

Ο Αποστόλης το 2012 αποφοίτησε από το τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής στην οικονομία και στη διοίκηση επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Γρεβενών. Παράλληλα με τις σπουδές του, ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική ως DJ σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά και ήταν κάτι που συνέχισε να κάνει και μετά τις σπουδές του. Επίσης απασχολήθηκε στο οικονομικό τμήμα κάποιων εταιρειών στον τομέα του Break Even Alalysis που είχε αναλάβει για λογαριασμό τους.

Για αρκετά χρόνια, η οικογένειά του διέθετε επιχείρηση με υποδήματα και πάντα ήταν πρόθυμος να βοηθήσει και εκεί. Αυτό όμως που ήθελε πάντα να κάνει, ήταν να ξεκινήσει να δημιουργεί κάτι δικό του με το οποίο θα ήταν ο ίδιος «αφεντικό του εαυτού του» και θα μπορούσε να καθορίσει το εισόδημά του και την εξέλιξή του.

Στις αρχές του 2013 ξεκίνησε στην CTG Advertising ως προσωπική σύσταση από μία συνεργάτιδα της εταιρείας και από τις πρώτες κιόλας μέρες της εκπαίδευσής του είχε αρχίσει να ξεχωρίζει για το πάθος και την φιλοδοξία του. Αυτό που τον κέρδισε στο ξεκίνημά του, ήταν ότι κάθε μέρα που περνούσε, έβλεπε τον εαυτό του να βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο καθώς ό,τι μάθαινε στην θεωρία μπορούσε να το κάνει εύκολα πράξη.

Η εξέλιξη και η επαγγελματική-προσωπική ανάπτυξη ήταν κάτι που πάντα επιζητούσε και σύντομα συνειδητοποίησε πως σε κάθε στάδιο εξέλιξης ο στόχος για να προαχθεί και να προχωρήσει ήταν όλο και πιο δελεαστικός. Οι προκλήσεις και οι νέες ευκαιρίες ήταν η κινητήριος δύναμη για να δουλέψει σκληρά και να διεκδικήσει μία θέση στο όνειρο.

Η πρόκληση δεν άργησε να έρθει και έτσι τον Οκτώβριο του 2014 του προτάθηκε να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην Κύπρο! Με την παρότρυνση της Owner του, Νίκης Μουτσάρα, ο Απόστολος δεν δίστασε να αρπάξει την ευκαιρία για να βελτιωθεί και να εξελίξει τις γνώσεις και τις δυνατότητές του και επίσημα πλέον από τον Απρίλιο του 2015 βρίσκεται στην Λευκωσία της Κύπρου.

Για τον Απόστολο, αν κάτι δεν το θεωρείς πρόκληση, δεν είναι και κάτι που θα σε αλλάξει! Αν θέλεις μια διαφορετική ζωή από αυτήν που επιλέγει ο μέσος όρος των ανθρώπων, τότε σίγουρα θα πρέπει να τολμάς πράγματα που ο μέσος όρος τα θεωρεί τρελά.

H φιλοσοφία του είναι πως οι ευκαιρίες τόσο στη δουλειά μας, όσο και γενικότερα στη ζωή μας, είναι σαν τα τρένα. Εσύ θα επιλέξεις το βαγόνι για να ανέβεις και να ζήσεις το ταξίδι ή απλά θα αφήσεις το τρένο να σε προσπεράσει. Ο στόχος του Απόστολου στην Κύπρο, είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η ομάδα του και μέσα στα επόμενα χρόνια να υπάρχουν 4 Owners, 2 Assistant Owners και 6 Crew Managers, ενώ δηλώνει πως πάντα είναι ανοιχτός και διαθέσιμος σε νέους στόχους και προκλήσεις.

Νίκη Μουτσάρα

Σαλαμίνος 4, 54625, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Νίκη πριν ξεκινήσει στην εταιρεία ήταν φοιτήτρια του ATΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Εμπορίας & Διαφήμισης. Η μοναδική της προϋπηρεσία ήταν να απασχολείται part time με promotions σε ποτά και τσιγάρα, καθώς επίσης ήταν αθλήτρια του handball στην ομάδα του Άρη Θες/νίκης που την απασχολούσε πολλές ώρες.

Έχοντας τελειώσει τις σπουδές της, ήθελε να συνεχίσει για ένα μεταπτυχιακό στο εξωτερικό και καθώς τα αγγλικά της χρειάζονταν βελτίωση, αποφάσισε πρώτα για ένα διάστημα να παρακολουθήσει μερικά μαθήματα. Παράλληλα, έψαχνε για μια απασχόληση ώστε να καλύψει τα δίδακτρά της. Τότε απάντησε σε μία αγγελία για μια εταιρεία Marketing στην εφημερίδα. Αυτό που της έκανε εντύπωση ήταν η πολύ θετική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γραφείο, ένα νεανικό περιβάλλον με συνεργάτες της ηλικίας της, γεμάτους όρεξη, φρέσκες ιδέες και φιλοδοξίες.

Κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι το να γίνει καλή στις πωλήσεις, θα την βοηθούσε στη γρήγορη εξέλιξή της . Ήταν ένα κομμάτι που μετά τις 3 πρώτες μέρες στη δουλειά το έκανε με μεγάλη ευκολία και ήταν πάντα high roller. Διασκέδαζε παρά πολύ κάθε μέρα με τους καταναλωτές και έβλεπε την κάθε μέρα εκεί έξω σαν ένα παιχνίδι που η μόνη της επιλογή ήταν η νίκη! Δηλαδή να είναι η καλύτερη και να ακούγεται πάντα τελευταία από την Owner της! Ο τομέας που τη δυσκόλεψε ήταν το human resource καθώς για 8 μήνες εκπαίδευε από 0 έως 1 άτομα καθώς ήταν πάρα πολύ απαιτητική από τα άτομα της και δεν δεχόταν άτομα που είχαν διαφορετικά standards και φιλοδοξίες από την ίδια. Ώσπου τελικά χαλάρωσε και κατάλαβε ότι ο καθένας είναι εκεί για τα δικά του όνειρα και στόχους. Έτσι τελικά έχτισε μια πολύ δυνατή ομάδα!

Πήρε την προαγωγή της τον Ιανουάριο του 2006 μέσα σε 14 μήνες από τη μέρα που ξεκίνησε στην εταιρεία. Η επιτυχία αυτή ήρθε με πολύ σκληρή δουλειά, επιμονή και προσήλωση στους στόχους της. Δεν υπήρχαν δικαιολογίες και προβλήματα, μόνο προκλήσεις και λύσεις. Και όλα αυτά τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν με μία ομάδα γεμάτη πάθος, φιλοδοξίες, με υψηλούς στόχους και δουλεύοντας με minimum standards. Απλά οι Catch The Goal ήταν οι καλύτεροι!

Στις 5 Ιουλίου του 2006, άνοιξε το γραφείο της στην Λάρισα μόλις στα 23 της χρόνια. Στην 1η της χρονιά στο Ownership, η συνεργάτης της Δήμητρα Σιτσάνη, άνοιξε την Mad’s Marketing στην Θεσσαλονίκη και το 2011 ο Γιάννης Νικούλης παίρνει την προαγωγή του ως owner και τρέχει την IN Advertising στην Λάρισα. Η Νίκη, στις αρχές του 2012 επιστρέφει στην πόλη απ’ όπου ξεκίνησε και η CTG Advertising ξαναγυρνάει εκεί όπου είχε αρχίσει.

Το 2013 είναι μια πολύ δυναμική και πετυχημένη χρονιά για όλο τον CTG Οργανισμό! Μέσα σε αυτή τη χρονιά η Κωνσταντίνα Βαβάκα ανοίγει την Eleven Marketing στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μία εταιρεία γεμάτη επιτυχίες και ρεκόρ. Η Mad’s Marketing με την Δήμητρα Σιτσάνη ανοίγει τα φτερά του Mad’s οργανισμού στο Μπάρι της Ιταλίας.

Τον Μάρτιο του 2014 το όραμα για περαιτέρω επέκταση στη Βόρεια Ελλάδα γίνεται πράξη, ανοίγοντας ένα ακόμα γραφείο στην πόλη της Καβάλας με υπεύθυνη την Θεοδώρα Κουρίδου, ενώ μόλις 3 μήνες μετά, δεν διστάζουμε να επιστρέψουμε στη Λάρισα και να ανοίξουμε ένα ακόμα γραφείο εκεί, με υπεύθυνη την Αγγελική Κυρίου.

Για να χτιστεί πετυχημένα ένα γραφείο χρειάζεται καλή επικοινωνία του Owner με τους συνεργάτες και σωστή συνεννόηση με τον/την admin του. Να υπάρχει οργάνωση και πλάνο για τα πάντα, να ξέρεις που βρίσκεσαι, τι θέλεις να πετύχεις και τι χρειάζεσαι ως γραφείο. Το networking αποτελεί ένα βασικό εργαλείο στη δουλειά μας, γι’ αυτό και όλος ο οργανισμός της CTG ταξιδεύει πολύ συχνά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αγαπημένη της φράση είναι « Ασχολήσου με όσα μπορείς να ελέγξεις και όχι με όσα δεν μπορείς να ελέγξεις! ».Για να φτάσεις στο Ownership θέσε υψηλούς στόχους, μείνε focus σε αυτούς, μην παραιτείσαι ούτε για μια στιγμή, κυνήγα τα minimum standards σου και μην βρίσκεις δικαιολογίες. Δίδαξε το και στην ομάδα σου, δουλέψτε ομαδικά, δημιούργησε το team identity και απλά διασκέδασε το!

Το 2015 προβλέπεται να είναι μία πολύ δυναμική χρονιά για τον οργανισμό της CTG! Η εξάπλωση ξεκινά σε μία νέα χώρα, την Κύπρο και συνεχίζεται με 3 νέα γραφεία στην Ελλάδα. Επίσης, μέσα στην ίδια χρονιά ξεκινά το όραμα για δράση στην πρωτεύουσα της Ελλάδας…

Κωνσταντίνα Βαβάκα

Eleven Marketing
Σαλαμίνος 4, 54625, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Η Κωνσταντίνα Βαβάκα έχει γεννηθεί στο Αγίασμα Καβάλας, έχει σπουδάσει στη Λάρισα στο τμήμα Ζωικής Παραγωγής και τελειώνοντας τις σπουδές της εργάστηκε σε χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας.

Ξεκίνησε στην εταιρεία τον Ιανουάριο του 2009, μετά από προσωπική σύσταση της Δήμητρας Σιτσάνη. Ξεκίνησε με τη συμμετοχή της στις διαφημιστικές καμπάνιες των πελατών, όπως όλοι και αφού εκπαιδεύτηκε στο κομμάτι των πωλήσεων και της επικοινωνίας, έγινε και η ίδια High Roller. Στη συνέχεια θέλησε να ακολουθήσει τα στάδια εξέλιξης εκπαιδεύοντας νέους συνεργάτες.

Αρχικά, δυσκολεύτηκε στο να μανατζάρει μια ομάδα πάνω από 10 άτομα. Δουλεύοντας όμως δίπλα στην Owner της, κατάλαβε ότι όλα είναι θέμα διαχείρισης χρόνου και αρμοδιοτήτων, έφτασε να ηγείται σε μια ομάδα 18 συνεργατών και με αυτόν τον τρόπο πήρε την προαγωγή της στο Ownership.

4/2/2013 – η μέρα που ξεκίνησε να τρέχει τη δική της εταιρία και η αφετηρία για την πραγματοποίηση των στόχων της. Στην πρώτη της χρονιά κατάφερε, διαχειρίζοντας σωστά το χρόνο της, να αναλάβει την εκπόνηση 4 διαφημιστικών καμπανιών, αποταμιεύοντας με αυτόν τον τρόπο σε λίγους μόνο μήνες 31,000€. Βραβεύτηκε η ίδια αλλά και οι συνεργάτες της ως ΝΟ#1 Νέα Εταιρία Marketing και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Αποφεύγοντας τα «λάθη» που έκανε στην 1η της χρονιά, ταξιδεύοντας και μετατρέποντας τα «αδύνατα» σημεία της σε «δυνατά», κατάφερε για 2η χρονιά να βραβευθεί η Eleven ως η ΝΟ#1 εταιρεία Marketing στην Ελλάδα, αλλά και να προάγει το πρώτο γραφείο του οργανισμού της Eleven, την Ελένη Κατσιρμά.

Για την Κωνσταντίνα, κάποιος που θέλει να φτάσει στο Ownership χρειάζεται:

 • Να έχει προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους, καθώς και πλάνο επίτευξης τους
 • Να έχει υπομονή και επιμονή στις προκλήσεις
 • Να μαθαίνει από τους καλύτερους και να συνεργάζεται όλους τους συνεργάτες του γραφείου
 • Να «εκμεταλλεύεται» την εκπαίδευση που του παρέχεται καθημερινά
 • Να έχεις πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση ο δρόμος για την επιτυχία είναι μονόδρομος

Στόχοι της Eleven Marketing είναι:

 • Ανάπτυξη του Οργανισμού της Eleven σε Ελλάδα, Ιταλία, Κύπρο και Βουλγαρία
 • 4 promotion to ownership
 • 5 promotion to assistant ownership
 • 8 promotion to crew leadership
 • Division Τηλεπικοινωνιών, Φιλανθρωπιών και Fast Wax

Δήμητρα Σιτσάνη

Mads Marketing
Via Amendola 106, 70122, Μπάρι, Ιταλία

Η Δήμητρα γεννήθηκε και σπούδασε στη Θεσσαλονίκη στο ΤΕΙ Εμπορίας και Διαφήμισης. Τελειώνοντας τις σπουδές της έκανε πρακτική άσκηση σε μια Συμβουλευτική Εταιρεία και στη συνέχεια εργάστηκε ως γραμματέας σε κατάστημα εμπορίας πολυτελών αυτοκινήτων.

Το 2005 ξεκίνησε στην εταιρεία, μετά από προσωπική σύσταση της Νίκης Μουτσάρα και έπειτα από λίγους μήνες η Νίκη την επέλεξε ως ένα από τα άτομα που θα στελέχωναν την 1η εταιρεία Marketing του Οργανισμού της στη Λάρισα.

Το 2007 πήρε την προαγωγή της στο Ownership και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς άνοιξε την εταιρεία της στη Θεσσαλονίκη. Μετά τα πρώτα χρόνια εκπαίδευσης και εφαρμογής των συστημάτων Ownership και έχοντας αποκτήσει εμπειρία, ανέπτυξε στο Ownership την Κωνσταντίνα Βαβάκα, Owner της Eleven Marketing στη Θεσσαλονίκη.

Με την Κωνσταντίνα Βαβάκα συνεργάστηκε πάνω στο Ownership και στις διαφημιστικές καμπάνιες μεγάλων πελατών για περίπου 1,5 χρόνο, ώσπου να αποκτήσει και η Κωνσταντίνα τη δική της εμπειρία.

Έπειτα, από το Δεκέμβριο του 2013 τα σχέδια της μεγάλωσαν και επεκτάθηκαν στην Ιταλία , όπου με μια ομάδα 5 συνεργατών συνέχισαν τις δραστηριότητες της εταιρίας στην πόλη του Bari, με αποτέλεσμα ο οργανισμός της Mad’s να αναπτύσσεται σε 2 χώρες.

Το σημαντικότερο από όλα στο Ownership είναι:

 • Να γνωρίζεις τους στόχους και τις φιλοδοξίες των συνεργατών σου, για να μπορούν να φτιαχτούν τα σωστά πλάνα και να τεθούν τα minimum standards.
 • Να είσαι ειλικρινής με τους γύρω σου και πάνω από όλα με τον εαυτό σου.
 • Να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό σε όλους.
 • Να ταξιδεύεις, να κλέβεις ιδέες, να παραμένεις ταπεινός και να μην επαναπαύεσαι.

Ο στόχος του Mad’s Organization είναι να αναπτυχθούν νέες εταιρίες Marketing σε Ελλάδα και Ιταλία, με πελάτες από το χώρο των Φιλανθρωπιών, της Ενέργειας και του Fast Wax. Τα αποτελέσματα τόσο στις πωλήσεις, όσο και στην ποιότητα είναι ο άξονας ανάπτυξης και η ανάπτυξη και εκπαίδευση ανθρώπινου δυναμικού σε διοικητικές θέσεις είναι οι στόχοι και τα business plan για την επόμενη 3ετία.